Our Blog

Waarom is het goed dat Passend Onderwijs op school wordt gerealiseerd? Aan ons de vraag om daar een korte film over te maken.

In opdracht van het Samenwerkingsverband Amstelland en de Meerlanden (SWVAM) maakten we de productie “Ondersteuning op School, Solide Ondergrond voor Passend Onderwijs”. We spraken met diverse mensen uit het werkveld: docenten, zorgcoördinatoren, begeleiders passend onderwijs en natuurlijk leerlingen en ouders. Een aantal daarvan filmden en interviewden we voor deze videoproductie. We leggen hierin niet alleen uit hoe passend onderwijs op school werkt, maar ook wat het oplevert.

Het zijn echte verhalen van betrokken mensen.

De film is geplaatst op de website. De beelden uit de praktijk vormen een mooie aanvulling op de informatie op deze website. Ouders en leerlingen krijgen zo een beter beeld bij passend onderwijs op school.

“Alle verhalen lopen vloeiend in elkaar over en de beelden versterken op een prettige manier de verhalen. De film geeft naar mijn idee een helder beeld van waar we met elkaar voor staan, de scholen samen met het Samenwerkingsverband! Mij geeft de film een gevoel van trots en laat zien dat we goed samenwerken.” Jolanda van Veen – Zorgcoördinator Hermann Wesselink College

 

Matthijs Arjen

Matthijs Arjen

So, what do you think ?