GGTV / Film- en videoproducties

 

  • Film- en videoproducties, journalistieke producties, creatieve producties, video’s voor studietrajecten, conferenties, online commercials, narrowcasting, teasers, documentaires, social media campagnes en projectleiding.
  • 06 14542394 (Arjen) / 06 18810375 (Matthijs)
  • ggtv@hetbouwteam.nl

 btn_myprofile_160x33

 

 

GGTV bedenkt film- en videoconcepten en produceert deze om zo een boodschap te verspreiden. GGTV bestaat uit journalisten die verstand hebben van de inhoud. Ze hebben ruim ervaring en maken video’s voor o.a. bedrijven, transformatie sociaal domein, CJG’s, gemeenten en jeugd-, zorg-, onderwijs-, gezondheidszorg- en welzijnsorganisaties.

Het Bouwteam werkt bewust met beeld. We zijn ervan overtuigd dat mensen hun eigen verhaal het beste zelf kunnen vertellen. De video’s worden opgebouwd uit interviews met verschillende betrokkenen, of het nu gaat om een korte reportage of een uitgebreide organisatie- of bedrijfsvideo. Een aansprekend vormgegeven journalistieke videoproductie zorgt dat de boodschap authentiek en geloofwaardig aankomt. De kracht van video is het overbrengen van emotie. Je brengt niet alleen informatie over. GGTV zorgt ervoor dat het verhaal klopt en de emotie past bij de boodschap.

De video’s en films van GGTV vallen op in de massa, zetten aan tot nadenken en tot actie en zorgen ook voor vermaak. In plaats van de boodschap letterlijk aan de doelgroep uit te leggen is het vaak beter om de doelgroep te prikkelen en nieuwsgierig te maken. De creatieve invalshoek van een inhoudelijke video maakt dat de film opvalt. Nog beter is een compleet creatief communicatieconcept zodat de boodschap op een beeldende en originele manier duidelijk wordt. Videoreferenties over het werk van GGTV zijn hier te zien.

Voorbeelden van video’s en films vindt u bij ‘Opgeleverd werk’ op deze website en ook op: Het Bouwteam – VIMEO-kanaal.