Jelle de Bruijn


  • Communicatiedeskundige, workshopleider, ervaringsgerichte werkvormen, acts en installaties, beeldend vormgever, improvisatiecabaret en trainingsacteren.
  • 06 24661298
  • jelle@hetbouwteam.nl
btn_myprofile_160x33

 

 


Jelle de Bruijn is een communicatiedeskundige (UT Twente) die ervaringsgerichte workshops verzorgd bij organisatie- en veranderingsprocessen binnen het sociale domein. Daarnaast is hij een creatieveling die al voor menig organisatie en conferentie een slimme act op maat heeft geleverd.

Dit kan gaan over: de aankleding van een ruimte op basis van een thema, levende foto’s (zgn. ‘tableau vivants’) van subgroepen die m.b.v. bijzondere attributen en kostuums metaforen vormgeven voor waar de organisatie voor staat als start van een plenair gesprek,  bijzondere VIP ontvangst, tussendoor acts, levend gastenboek, kunstzinnig beeldende installaties, minsdstylesalon, de stille fanfare, applausdouche, etc.

Jelle is een winnaar van de jury- én publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en is  jarenlang onderdeel geweest van de bekende ImproCabaretgroep ‘Op Sterk Water’. Hij verzorgt nu samen met andere acteurs improvisatiecabaret op maat voor organisaties en conferenties.