Prijswinnaars ontvangen een cartoon-op-maat

Prijswinnaars ontvangen een cartoon-op-maat

Afgelopen zomer stond in de nieuwsbrief van Het Bouwteam de oproep ‘Waarom kan jouw organisatie een cartoon-op-maat goed gebruiken?’. Deze actie was een groot succes en daarom hebben we besloten om niet 4 maar 7 prijzen weg te geven. Onze cartoonist Auke Herrema maakte de 7 cartoons-op-maat en de winnaars hebben deze gebruikt in publicaties, flyers, websites en social media.


Cartoonactie winnaar gemeente Vught 01-fc

 

 

 

 

 

De gemeente Vught wilde met de cartoon een aantrekkelijk zorgverzekeringspakket voor minder draagkrachtige chronisch zieken en gehandicapten onder de aandacht brengen.

Cartoonactie van Het Bouwteam  gemeente Amsterdam Samen DOEN Jacko van der Meulen

 

 

 

 

 

Samen DOEN van de gemeente Amsterdam verzocht om een cartoon waarin de klant centraal staat en een hulpverlener echt wat toevoegt en de regie voert. Deze cartoon wordt ook gebruikt als logo voor de nieuwsbrief.

WISE cartoon 02-fc

 

 

 

 

 

Milieuorganisatie WISE zet zich in voor duurzame energie. Een goede cartoon helpt om hier meer aandacht voor te krijgen. Zeker in 2015, het jaar van de VN-klimaattop in Parijs.

gemeente Haarlem met protocol 04b-fc

 

 

 

 

 

Gemeente Haarlem wilde een illustratie bij de nota transformatie sociaal domein. Het werd paragraaf zes: bestrijd de paarse krokodil. In het uitvoeren van de nota heeft Het Bouwteam de gemeente Haarlem ondersteund bij dit onderdeel. Meer hierover lees je hier>>

Peer 03-fc

 

 

 

 

 

Administratiekantoor Peer werkt met boekhouders en accountants met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een cartoon kan extra aandacht vestigen op dit unieke bedrijf.

Winnende cartoon van Het Bouwteam voor GGZE eindhoven

 

 

 

 

 

GGZ Eindhoven, afdeling ouderenpsychiatrie houdt er, ondanks zaken als gekorte budgetten en toenemende bureaucratie, de moed in. Onder andere door de toepassing van technische innovatie, zoals slimme sensoren, technische hulpmiddelen en eHealth voor ouderen.

houdgreep

 

 

 

 

 

De gemeente Terneuzen won een cartoon en bestelde er meteen vier bij; deze zijn allemaal gebruikt in de huis-aan-huis brochure ‘Veilig leven in de gemeente Terneuzen


Cartoons

Cartoons: Auke Herrema Het Bouwteam