Kick-off ‘Beter Samen Doen’

Kick-off ‘Beter Samen Doen’
  • logos clientsOpdrachtgever: Achmea, TNO, Gemeente Amsterdam stadsdeel Noord en de Krijtmolenalliantie van welzijn- en zorgprofessionals
  • Doelgroep: Directie, bestuurders en beleidsmedewerkers
  • Waar: De Schellingwouderkerk in Amsterdam Noord
  • Wanneer: september – december 2012

Samen gaan we geschiedenis schrijven in Noord!

Afzonderlijke projecten samengebracht in één actieprogramma ‘Beter Samen Doen’. Inwoners van Amsterdam Noord met meervoudige problematiek krijgen 1 plan en 1 contactpersoon. Welzijn en zorg integraal, dichtbij en op maat leveren: een pilot voor Nederland.

Het Bouwteam adviseerde de organisaties bij het ontwikkelen van een programma voor de officiële kick-off van ‘Beter Samen Doen’. Daarnaast hebben we 3 puzzelstukken ontwikkeld die bedrukt zijn met een satellietfoto van Amsterdam Noord en de diverse logo’s. Samen met sociale werkvoorziening/re-integratiebedrijf ontwikkelden we bedrukte en beschrijfbare vlaggetjes waarop de gasten hun commitment tot uitdrukking konden brengen met het actieprogramma. De vlaggetjes werden in de puzzelstukken geprikt waarna de ceremoniële openingshandeling plaatsvond. Het Bouwteam leverde ook de dagvoorzitter. Deze materialen worden ook gebruikt in de bijeenkomsten voor beroepskrachten van de betrokken organisaties in de 3 wijken waar deze pilot plaatsvindt.

Meer over het project ‘Beter Samen Doen’ lees je hier.

Lees meer

 

image006

 


Fotografie:         Emiel van Lint