Referenties over Gerry: dagvoorzitter en procesbegeleider


B
edankt voor de mooie middag! Dagvoorzitter Gerry bracht de bestuurders en managers van zorginstellingen terug bij zichzelf! Wat ga jij morgen doen aan de uitdagingen in de gezondheidszorg….??? Het antwoord ligt in ieders eigen hand en die weet Gerry te vinden.

Iris van Bennekom, Directeur Langdurige Zorg en plaatsvervangend Directeur-Generaal, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)


V
oor de werkconferentie Om het Kind hebben we opnieuw gekozen voor Gerry als dagvoorzitter en dat is goed bevallen. Gerry kent de materie en heeft scherpte. Met name zij kan zich prikkelende uitspraken permitteren, die menig andere dagvoorzitter “de kop zou kosten”. Gerry zet dit productief in om te komen tot een actieve opstelling van een ieder tijdens de conferentie. Met haar uitspraken en vragen weet ze de dialoog goed op gang te brengen en te houden. De deelnemers en wij van de organisatie waren wederom tevreden over deze dagvoorzitter.

René Kars, Manager Ouder- en Kindcentra Zuid (=CJG), Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Zuid


I
n zee gaan met inspiratrice Gerry als dagvoorzitter vond ik spannend; ik had een beetje koudwatervrees. Hoe zou men hier in de Achterhoek tegen aan kijken? Toch hebben we de gok gewaagd en gekozen voor deze niet alledaagse dagvoorzitter en dat heeft juist goed uitgepakt. Gerry verbindt de deelnemers van de bijeenkomst met het programma. Gerry verlaagt de drempel om met elkaar in gesprek en contact te komen. Ze zorgt ervoor dat naar boven komt wat er leeft. Ze brengt “Schwung” in een proces dat al langere tijd geleden in gang is gezet en ietwat tot stilstand is gekomen. Ze voelt de sfeer goed aan, is enthousiast en vlot waardoor er geen kans is om in te dutten. Zij en Het Bouwteam zijn deskundig en weten waar ze het over hebben. Met een gerust hart kan het begeleiden van een bijeenkomst aan haar worden overgelaten!

Leonie Scheerder, Coördinator Centrum Jeugd en Gezin, Gemeente Lochem


G
erry is een opmerkelijke dagvoorzitter die goed kan luisteren naar wat mensen in het publiek beweegt. Zo brengt ze op een originele en ongebruikelijke manier dynamiek en humor in de zaal, en kan de discussie ook weer goed samenvatten. Knap, een aanrader. En dat meen ik werkelijk.

Lodewijk de Waal, Directeur Humanitas en voormalig voorzitter FNV


I
k heb nog nooit zo een leuke dag gehad met een zo een wervelende gastvrouw. Jij bent alles behalve een “act zonder inhoud”, jij weet namelijk precies wat er in de wereld leeft. Wat me raakte was dat je echt mee leefde met je gasten en niks met alleen maar een lolletje afdeed. Dat is een item dat je niet kunt spelen, bij jou is het welgemeend medeleven. Wat ik erg knap van je vond is dat je je iedere branche inhoudelijk ook eigen weet te maken en zeer ter zake kundig bent. Ik denk dat het erg goed is voor de grote witte boorden “jongens” om jou eens snel te laten komen zodat ze met een knipoog inzicht in zichzelf krijgen. Een zeer goede zelfreflectie spiegel dus! Mijn welgemeende complimenten en een diepe diepe buiging…

Karin van Luijk, zorgcoördinator Eindhoven Noord, PGB match


D
e werkconferentie ‘Om het kind’ werd goed geleid door de dagvoorzitter van Het Bouwteam. Het lukte om veel rollen hoog te houden en ze was enorm scherp. Gerry stelde ontzettend goede vragen zonder mensen voor het blok te zetten, maar wel doordenkertjes. Geweldig!

Annet Staal, Opvoedondersteuning Combiwel, leidinggevende en lid managementteam OKC (=CJG) stadsdeel Zuid, gemeente Amsterdam


Referenties over GGTVReferenties over Het Bouwteam